Psycholoog Laakdal

Op zoek naar een psycholoog in Laakdal?

Je bent van harte welkom bij Van harte welkom bij Medisch Thuis, waar alle zorg samenkomt.

Maak een afspraak

Psycholoog gezocht in Laakdal? 

Zit je met een vraag omtrent je algemeen welbevinden? Voel je je ziek? Depressief? Lukt het je niet om te stoppen met roken? Geraak je maar niet van die kilo’s af? Weet je niet hoe je tot rust kunt komen in je hoofd? ... Geen enkele vraag is taboe in ons centrum. Stap gewoon eens bij ons binnen. We luisteren graag of en hoe we je verder kunnen helpen.

Ben je bang dat er van alles boven je hoofd en buiten je medeweten zal worden beslist? Dan is die vrees echt onterecht. In “Medisch Thuis” ben jij de centrale teamspeler.

Via een kennismakings- of intake-gesprek wordt er eerst gekeken naar jouw concrete hulpvraag. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Samen met jou wordt een traject uitgetekend dat je op weg kan zetten. En in aansluiting gaan we op zoek naar wie van ons team jou daarbij het best kan helpen. Alles gebeurt dus van bij het begin in overleg met jou!

Psycholoog Laakdal


Ontmoet onze psychologen in Laakdal

Evelien Peeters - Klinisch psycholoog

Ik ben Evelien, klinisch psycholoog.

Wat me enorm boeit in mijn job is dat ik van heel nabij getuige mag zijn van de veerkracht van jongeren, volwassenen en ouderen. Dat is enorm verrijkend. Stap voor stap met iemand het proces mogen doorlopen naar het ontdekken van zijn eigen krachtbronnen, dat is een voorrecht.

Momenteel ben ik aan de slag bij het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW), waar ik zowel met jongeren als met volwassenen werk. Daarnaast maak ik deel uit van het team slachtofferhulp, waar ik langdurige, psychosociale begeleidingen geef.

Psycholoog Laakdal

In Medisch Thuis kunnen 18+'ers en volwassenen bij mij terecht voor individuele gesprekken rond tal van topics.

 • depressie
 • verlies- en rouwverwerking (bij scheiding, overlijden, chronische ziekte)
 • assertiviteit
 • zelfvertrouwen
 • perfectionisme
 • angst
 • stress
 • psychosomatische klachten

Mijn aanpak om tot verandering te komen?

 • een veilige omgeving creëren
 • op zoek gaan naar je kwetsbare kanten en naar je krachten
 • samen met jou, op jouw tempo
 • focussen op je innerlijke krachtbronnen
 • focussen op de bronnen van steun vanuit je omgeving


Charlotte Van Nuffelen - Klinisch psycholoog

Hallo. Ik ben Charlotte, klinisch psycholoog.

Ik volg momenteel nog een opleiding van vier jaar rond systeemtherapie. Daarbij ga ik therapeutisch aan de slag met koppels en gezinnen rond tal van topics.

 • problemen in nieuw samengestelde gezinnen
 • verlangen naar verbinding
 • echtscheiding
 • hechting
 • ouder-kindrelatie

Daarnaast werk ik met (jong)volwassenen die kampen met relationele problemen. Mijn aanpak vertrekt vanuit het aanbieden van een veilige ruimte. Verder ligt de focus op:

 • het bespreken van moeilijkheden in een open sfeer
 • het stilstaan bij dingen die tot nog toe nooit aan bod konden komen
 • het ontdekken van je krachten en je sterkte

Psycholoog Laakdal

Zoek je een psycholoog in Laakdal? Ontdek hieronder de waarden en normen van Medisch Thuis.

De patiënt als teamspeler

Ben je bang dat er van alles boven je hoofd en buiten je medeweten zal worden beslist? Dan is die vrees echt onterecht. In “Medisch Thuis” ben jij de centrale teamspeler.
Via een kennismakings- of intake-gesprek wordt er eerst gekeken naar jouw concrete hulpvraag. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Samen met jou wordt een traject uitgetekend dat je op weg kan zetten. En in aansluiting gaan we op zoek naar wie van ons team jou daarbij het best kan helpen. Alles gebeurt dus van bij het begin in overleg met jou!

Tandem kennis - begeleiding; een belangrijk duo

Een degelijke, professionele kennis en expertise hebben is één zaak. Maar op basis daarvan een goede begeleiding en coaching aanbieden vraagt overleg. Overleg met alle mensen uit het team die hun steentje kunnen bijdragen. En, overleg met jou als patiënt, om te zien wat haalbaar is. Het is precies de inbreng van die zovele mensen die jou als patiënt de best mogelijke zorg garandeert.

Van intake naar een eigen, individueel traject

Elke mens is uniek. Naar lichaam en naar geest. Er bestaan dan ook geen kant-en- klare oplossingen voor problemen. Wat werkt voor de ene, haalt niets uit bij de andere. Daarom pakt Medisch Thuis het anders aan.

Je kunt bijvoorbeeld last hebben van een lichamelijke kwaal. Natuurlijk zal de huisarts je de nodige zorg geven die direct verlichting kan bieden. Maar misschien zijn er nog andere factoren die aan de basis liggen van je aandoening: psychische, sociale... ? 

Medicatie is vaak maar een klein stukje van de oplossing of zelfs helemaal geen oplossing. Praten met andere mensen uit het team kan nieuwe poorten voor jou openen. Perspectief bieden op een duurzame verbetering van je situatie. Je wordt daarbij persoonlijk begeleid. In samenspraak en overleg met jou wordt een individueel traject uitgewerkt. 

Dat maakt de aanpak van Medisch Thuis zo waardevol.


Een lage drempel voor iedereen

Zit je met een vraag omtrent je algemeen welbevinden? Voel je je ziek? Depressief? Lukt het je niet om te stoppen met roken? Geraak je maar niet van die kilo’s af? Weet je niet hoe je tot rust kunt komen in je hoofd? ... Geen enkele vraag is taboe in ons centrum. Stap gewoon eens bij ons binnen. We luisteren graag of en hoe we je verder kunnen helpen.Een gezond evenwicht tussen prijs en kwaliteit

De deskundigen uit het team zorgen dat het traject zo efficiënt mogelijk wordt uitgestippeld. Er wordt ook gewaakt over een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Maak een afspraak

Psycholoog Laakdal

Ontdek ook onze verschillende zorgtrajecten

Starten met een traject in Medisch Thuis is een boeiend, zinvol en positief avontuur aangaan. Hoe dat komt vraag je je af? Omdat een team van ervaren hulpverleners je ondersteunt en je begeleidt. Niet naast elkaar, maar met elkaar. Ze werken samen en evalueren samen. Dat doen ze in overleg met jou. Jouw klachten, jouw evolutie en jouw feedback staan daarbij centraal. Het gaat om “jou”!

Het kan dus gaan om een individueel traject. Maar op weg gaan met een groep lotgenoten behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Zo ervaar je de kracht van verbondenheid en herkenbaarheid. Die geest van positiviteit wordt alleen maar versterkt door de waardevolle expertise van de professionele begeleiders. Kortom, je bent in goede handen.

Psycholoog Laakdal

Psycholoog Laakdal

Medisch Thuis | Psycholoog in Laakdal 

Medisch Thuis
Borgtstraat 1, 2430 Laakdal

E-mail: info@medisch-thuis.be
Tel.: 013 66 66 55 (8 - 19 u. op werkdagen)

Openingsuren
maandag tot vrijdag: 7.30 - 19 u.
telefonische bereikbaarheid 8 -19 u.

Huisarts - GroepspraktijkPsycholoog

Psycholoog Laakdal
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x