MEDISCH THUIS

burn-outtraject

Je werkt je altijd uit de naad, je zet je tot het uiterste in op de werkvloer. Maar op een dag merk je dat je energie compleet op is. Je krijgt fysieke problemen: hoofdpijn, slaapstoornissen, rug- en spierpijn. Ook psychologisch krijg je het kwaad. Je voelt je opgebrand en leeg. Totaal uitgeput emotioneel, fysiek en mentaal. Gevoelens van onverschilligheid en zinloosheid overvallen je.

Zoek hulp, want die is er. Het burn-outtraject biedt perspectief.

Tot rust komen, rust in je hoofd... Naar buiten gaan, zuurstof opdoen, in beweging zijn. Stilaan tot nieuwe inzichten komen. Leren omgaan met stress. Van je hoofd naar je hart reizen. Positief in het leven leren staan. Mindful. Zo stilaan meer zelfvertrouwen en energie krijgen. Je veerkracht herwinnen.

Je kunt daarbij rekenen op de hulp van een lifecoach, een hartcoherentiecoach, een kinesist en een psycholoog.

Via een intakegesprek, kun je ervoor kiezen om een burn-outtraject volledig op jouw maat te laten uittekenen. Of je kunt op weg gaan met een groep lotgenoten. Zo ervaar je de kracht van verbondenheid en herkenbaarheid. Die geest van positiviteit wordt alleen maar versterkt door de waardevolle expertise van de professionele begeleiders. Kortom, je bent in goede handen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x