MEDISCH THUIS

zorgtrajecten


De nieuwste editie van ons zorgtraject Gezond op leeftijd gaat van start op 16/02/23, klik hier voor meer informatie.


Starten met een traject in Medisch Thuis is een boeiend, zinvol en positief avontuur aangaan. Hoe dat komt vraag je je af? Omdat een team van ervaren hulpverleners je ondersteunt en je begeleidt. Niet naast elkaar, maar met elkaar. Ze werken samen en evalueren samen. Dat doen ze in overleg met jou. Jouw klachten, jouw evolutie en jouw feedback staan daarbij centraal. Het gaat om “jou”!
Het kan dus gaan om een individueel traject. Maar op weg gaan met een groep lotgenoten behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Zo ervaar je de kracht van verbondenheid en herkenbaarheid. Die geest van positiviteit wordt alleen maar versterkt door de waardevolle expertise van de professionele begeleiders. Kortom, je bent in goede handen.

Verwacht wordt dat naar de toekomst toe nog andere trajecten zullen kunnen worden ingericht. Denk maar aan een burn-outtraject, een rookstoptraject, een kankerrevalidatietraject en een chronischepijntraject. Let wel! Mensen die kampen met een burn-out, chronische pijn, een rookprobleem of die herstellen van kanker, zijn ook nu al van harte welkom in Medisch Thuis. Ze kunnen er rekenen op deskundige hulp.  Ben je in dat geval? Maak dan zeker een afspraak voor een intakegesprek, zeg maar een verkennend gesprek. Onze paramedici staan klaar om jou de beste zorg te bieden.

terug naar de fit-trajecten van Yves Devos

013 66 66 55

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x