MEDISCH THUIS

lifestyletraject

Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl? Geraak je er alleen niet uit? Ons “lifestyletraject” zet je op weg. Een gedreven team van hulpverleners zorgt ervoor dat jij je opnieuw goed in je vel voelt. Je gaat aan de slag op vier domeinen: voeding, beweging, motivatie en ontspanning.

Gezond koken. Lekker eten. Heel veel energie opdoen. De diëtiste leert je hoe het kan, stap voor stap. Met handige tips voor in het leven van elke dag.

Je beweegt te weinig, denkt dat niet veel nog mogelijk is. Maar met de enthousiaste inbreng van de (sport)kinesiste merk je dat je nog heel wat kunt!

Ja... goed op weg... Maar hoe houd je het vol? Je krijgt hulp van een coach. Zo ontdek je je eigen sterktes en leer je focussen op het positieve. Je geraakt gemotiveerd om blijvend je gedrag te veranderen.

Voldoende ontspannen en ontstressen is van onschatbare waarde om je goed in je vel te voelen. Relaxatie- en ademhalingsoefeningen, yoga, muziek, positieve communicatie zijn middelen om je daarbij te helpen. Een yogaleerkracht, een muziektherapeute en een hypnotherapeute staan voor je klaar.

Yes! Je hebt het traject doorlopen! Maar hoe moet het nu verder? Je wordt niet aan je lot overgelaten. Er komt een moment om terug te blikken en om eventueel een vervolgtraject te plannen.


 

De gemeente Laakdal verleent haar medewerking aan dit project.

Als gezonde gemeente zet ze zich actief in voor gezondere inwoners in een gezondere omgeving!

contacteer ons


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x