MEDISCH THUIS

zwangerschapstraject

Zwanger zijn. Voor vele vrouwen een droom die waar wordt. Uitzien naar nieuw leven.

Maar een zwangerschap brengt ook heel wat veranderingen teweeg: fysiek, mentaal, emotioneel. Waarom is het een goed idee om je deskundig te laten begeleiden tijdens een zwangerschap? Het brengt rust, neemt angsten weg én laat toe om tijdig in te grijpen of bij te sturen mocht het nodig zijn.

In Medisch Thuis staat een team van professionele zorgverleners voor je klaar. Eerst luistert men naar je noden en verwachtingen. Op basis daarvan kun je dan gaan voor een traject op maat.

Mensen die jou daarbij kunnen helpen zijn:

  • de vroedvrouw : zij kijkt of de zwangerschap goed verloopt;
  • de kinesist en/of de bewegingscoach: die kunnen / kan je helpen om voldoende te bewegen zodat je fit blijft; 
  • de diëtiste: zij geeft je tips en advies voor een gezonde voeding voor jou en de
  • baby, zodat je niet meer kilo’s bijkomt dan wenselijk is;
  • de hartcoherentiecoach, de yogaleerkracht, de muziektherapeut en de hypnotherapeut: zij leren je elk vanuit hun specifieke expertise om te relaxeren, te ontspannen en te ontstressen - een goede ademhalingstechniek staat daarbij centraal; en ten slotte is er
  • de seksuoloog, die je antwoord geeft op al je vragen rond seksualiteit tijdens de zwangerschap.

Laat je goed omringen door bekwame mensen.

Via een intakegesprek, kun je ervoor kiezen om een zwangerschapstraject volledig op jouw maat te laten uittekenen. Of je kunt op weg gaan met een groep lotgenoten. Zo ervaar je de kracht van verbondenheid en herkenbaarheid. Die geest van positiviteit wordt alleen maar versterkt door de waardevolle expertise van de professionele begeleiders. Kortom, je bent in goede handen.

contacteer ons

terug naar Carolien

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x