MEDISCH THUIS

rookstoptraject

Je weet dat roken slecht is voor je gezondheid. Je probeerde al te stoppen? Maar je hield het niet vol? Geef dan het rookstoptraject een kans. Een team van gemotiveerde professionals staat voor je klaar!

De tabacoloog luistert naar jouw specifieke situatie. Wat liep fout bij je eerdere stoppoging? Wat ging goed? Hij of zij maakt je wegwijs in de hulpmiddelen en werkt een rookstopplan op maat uit.

Je vreest dat er veel kilo’s zullen bijkomen? Dat hoeft niet. De diëtiste zal je tips meegeven voor een evenwichtige en gezonde voeding. De sportkinesist zet je op weg om voldoende te bewegen. En natuurlijk zijn er in dat hele proces van afkicken ook best wel moeilijke momenten, stressmomenten. Daarom wordt het team versterkt door een hypnotherapeute. Zij leert je tot rust en ontspanning te komen bv. door bepaalde ademhalingsoefeningen.

Het is een proces van vallen en opstaan. Maar je komt er. Stap voor stap. Je staat er niet alleen voor.

Via een intakegesprek, kun je ervoor kiezen om een rookstoptraject volledig op jouw maat te laten uittekenen. Of je kunt op weg gaan met een groep lotgenoten. Zo ervaar je de kracht van verbondenheid en herkenbaarheid. Die geest van positiviteit wordt alleen maar versterkt door de waardevolle expertise van de professionele begeleiders. Kortom, je bent in goede handen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x