Podologie en voetzorg

Op gezonde voet leven verhoogt de levenskwaliteit!

Om op goede voet te kunnen leven, moet je ervoor zorgen dat je voeten gezond blijven. Laat kleine kwaaltjes niet aanslepen. Vraag tijdig deskundig advies.

Medisch Thuis heeft de expertise in huis. Wij werken vanuit de visie dat de menselijke geest en het lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Door hun opleiding is de kennis en de expertise van podologen Johan en Dennis heel uitgebreid. Je kan bij hen terecht voor biomechanische screening, podologische zooltherapie, voetverzorging, diabetes voetverzorging en screening, sportpodologie en Barefoot Training.

Onze aanpak

Iedereen, van 7 tot 99 jaar is welkom voor voetverzorging! Ondervind je problemen bij het bewegen? Dan is er vaak meer aan de hand dan louter een voetprobleem. We gaan, in overleg met jou, op een holistische wijze op zoek naar de oorzaak van je klachten. We onderzoeken op een wetenschappelijk onderbouwde methode wat de oorzaak is van jouw teen-, voet-, enkel-, knie-, heup- en onderrugklachten en die oorzaak gaan we behandelen.

Soms gaat het inderdaad om veel meer dan je voeten alleen. Ook andere fysieke problemen kunnen een rol spelen. Het is dus van vanzelfsprekend dat we in team werken:

  • Voor mensen met diabetes en een hoog risicovoet werken we in overleg met de diabeteseducator en de diabetoloog.
  • Gaat het om een afwijkende voetenstand, je manier van gaan, het spierevenwicht in voeten, benen, bekken en rug? Dan werken we samen met de huisarts, sportkeuringsarts, sportkinesist en beweegcoach.

Wij bekijken dus altijd het hele plaatje.

Zo kan jij rekenen op de best mogelijke zorg, op jouw maat.

Johan Entbrouxk, Podoloog

Dennis Damen, Podoloog

Klik op de foto om kennis te maken.

Medisch Thuis zal steeds proberen om de oorzaak van je voetprobleem te behandelen. Heel vaak blijkt dat het niet alleen een kwestie is van je voeten. Ook andere fysieke problemen kunnen een rol spelen. Daarom is het zo waardevol dat er een heel team van experten meedenkt en advies geeft.

We bekijken altijd het hele plaatje, zo kan jij rekenen op de best mogelijke zorg, op jouw maat.

Podologie en voetzorg
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Podologie en voetzorg
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x