Johan Entbrouxk

Hallo. Ik ben Johan Entbrouxk.

Ik werk als podoloog binnen Medisch Thuis te Laakdal. Sinds mijn afstuderen kijk ik terug op meer dan 20 jaar ervaring als zelfstandig podoloog. Via het veelzijdige aanbod in binnen- en buitenland school ik mij voortdurend bij. Dat is een must. Want de wereld van de podologie is constant in beweging. Bijblijven is de boodschap!

Sukkel je met ingegroeide nagels, schimmelnagels, standafwijkingen van nagels? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben opgeleid om huid- en nagelproblemen op te lossen. Ik ga op zoek naar de oorzaak en geef advies op maat. Daarna verhelp ik het probleem met de aangepaste, podologische, instrumentale techniek.

Heb je last van drukletsels? Ook dan kan ik je helpen. Ontlastende, siliconeorthesen kunnen dergelijke letsels verlichten of pijn vermijden. Ze worden op maat op je tenen aangepast.

De aanpak en specialisaties van Johan Entbrouxk

Ik ga op een holistische manier op zoek naar de oorzaak van klachten in het bewegingsstelsel. Soms gaat het inderdaad om veel meer dan je voeten alleen. Als podoloog ben ik supergespecialiseerd in de voetverzorging bij diabetes- en reumapatiƫnten. Dat noemen wij patiƫnten met een hoog risicovoet. Je kan in de praktijk te Laakdal terecht voor alle nodige zorgen.

Het kan gebeuren dat een inlegzool de beste oplossing voor jou is, als je problemen hebt met gaan, staan, lopen of sporten. Gang- en loopanalyse verlopen volgens de principes van Borginsole. Ook de zolen zijn van het merk Borginsole. Meer weten over de man achter de zool? Klik dan hier.

Johan Entbrouxk werkt in team

Gezien mijn holistische benadering is het vanzelfsprekend dat ik in team werk te Laakdal:

  • Voor mensen met diabetes en een hoog risicovoet werk ik in overleg met de diabeteseducator en de diabetoloog.
  • Gaat het om een afwijkende voetenstand, je manier van gaan, het spierevenwicht in voeten, benen, bekken en rug? Dan werk ik samen met de huisarts, de sportkeuringsarts, de sportkinesist en de beweegcoach.
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x