Dynamisch Bewegen

Herstel en Preventie voor een Actiever Leven

Op dinsdag van 16 tot 17 uur, voor iedereen vanaf 12 jaar. 

Heb je last van gewrichtspijnen, spierpijnen, lage rugpijn, of nek- en hals pijnen na een blessure, of wil je blessures voorkomen? Dan is Dynamisch Bewegen iets voor jou!

Deze sessies zijn specifiek ontworpen voor mensen die beweging nodig hebben vanwege blessures, spier- en gewrichtsproblemen. We richten ons op blessurepreventie en het herstel van blessures door middel van gerichte oefeningen die je ook thuis kunt voortzetten. Zo kun je jouw blessures verbeteren of zelfs volledig kwijtraken.

Vaak ontstaan pijnlijke situaties in het lichaam door een disbalans in spieren en gewrichten, veroorzaakt door bijvoorbeeld een val (trauma), een verkeerde houding, onvoldoende spieractivatie, of simpelweg door te weinig beweging in het algemeen.

Kelly Geudens,
Personal Trainer

Tijdens de les staan we open voor al je vragen over gezondheid en beweging, zowel recreatief als sport gerelateerd. Wij helpen je graag om je klachten te verminderen, zodat je je gezonder en sterker voelt. Je zult niet alleen bewegen tijdens de les, maar ook waardevolle informatie ontvangen over zelfzorg die je thuis, in de sportclub of op het werk kunt toepassen.

Koop vandaag nog een beurtenkaart en investeer in jouw welzijn met Dynamisch Bewegen! 

Heb je begeleiding nodig om op een gezonde manier weer te beginnen met bewegen? Of zoek je professionele ondersteuning om terug fit te worden na bijvoorbeeld een burn-out, depressie, of traumatische ervaring? Als je wilt werken aan een gezondere levensstijl, gewichtsverlies, en je algehele welzijn, dan kan je ook best deelnemen aan onze ‘terug fit’ lessen (met dezelfde beurtenkaart).

Medisch Thuis heeft de expertise in huis

Praktisch

 • Je kan eender wanneer starten, de sessies worden doorlopend georganiseerd.
 • Een beweegbeurt kost €5, we werken uitsluitend met 10-beurtenkaarten.
 • Je komt terecht in een veilige omgeving waar je ook jouw verhaal kan doen. Ons doel is jou en je probleem te begrijpen, zodat we de best mogelijke zorg kunnen bieden.
 • Koop online een 10-beurtenkaart voor €50 via deze link.
 • Schrijf je in via het formulier, zodat we over je naam, mailadres en je hulpvraag beschikken.
 • Na registratie van je betaling ontvang je een link naar de online agenda, waar je kan inschrijven per sessie.
 • Annuleren van een geboekte sessie kan tot 24u voor aanvang van de sessie. Wanneer je later annuleert of niet aanwezig bent wordt de beurt toch aangerekend, tenzij je je afwezigheid kan staven met een attest.
 • Bij de eerste sessie ontvang je je beurtenkaart.
 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x