Medisch Huis 't Rondpunt

Als patiënt kan je rekenen op de zorg en de inzet van het hele team van de huisartsenpraktijk. Samen gaan ze voor een optimale zorgverlening. Wat typeert Medisch Huis 't Rondpunt? 

Huiselijk

‘t Rondpunt is er voor jou. Een plek waar je welkom bent met al je lichamelijke, mentale en sociale problemen. Er wordt naar je geluisterd. Ons huis is ook vlot bereikbaar.

Medische zorg

Onze huisartsen werken medisch uiterst professioneel. Hun kennis en ervaring zijn wetenschappelijk onderbouwd. Ze scholen zich continu bij om mee te zijn met alle evoluties op medisch vlak. Zo kunnen ze er prima zijn voor jou.

In team

Niet alle klachten zijn te verhelpen met een voorschrift voor medicatie. Soms kan medicatie helemaal niets doen. Maar samen met jou kijkt een team van experten hoe je dan wél beter kunt functioneren. Jij staat daarbij centraal, als een volwaardige gesprekspartner. Deskundigen uit heel diverse zorggebieden maken deel uit van de ploeg. Zo zijn er verpleegkundigen, diëtisten, kinesisten, tabacologen, psychologen, bewegingstherapeuten etc. Soms kan een samenwerking met de school, het CLB, de werkgever, de VDAB etc. wenselijk zijn.

Samen met jou zoeken de huisartsen welk traject, welke aanpak, welke zorg jou het best verder op weg kan helpen.

Eigen veerkracht

‘t Rondpunt gelooft in de veerkracht van elke patiënt.

Het is niet omdat je ziek bent of herstelt van een ziekte dat je niet meer zinvol kunt functioneren in de maatschappij. Heel vaak helpt een juiste ondersteuning (lichamelijk, psychisch of sociaal) je positief verder.

Optimaal dossier

De artsen zorgen ervoor dat er van jou een uitgebreid, persoonlijk dossier wordt bijgehouden. Niet alleen de behandeling van acute aandoeningen vinden daar hun plaats. Ook preventieve stappen, opvolging van chronische ziektes, info rond

specifieke zorgtrajecten die je volgt krijgen er aandacht. Geen versnippering, maar centraal gebundelde informatie.

Betaalbaar

Het centrum zorgt dat je “efficiënt” geholpen wordt of gecoacht. Geen onnodige kosten. We werken met een forfaitair systeem. Klik hier voor meer details over het forfaitair systeem.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x