Lezing: "Helpen bij verlies en verdriet” door Manu Keirse

Vrijdag 24 mei 2024 om 19u
ism Avansa Kempen vzw

We heten je van harte welkom op onze lezing over een universeel onderwerp: "Helpen bij verlies en verdriet - Wat elke burger, hulpverlener of persoon die hulp nodig heeft, zou moeten weten over helpen overleven” door Manu Keirse.

Manu Keirse is klinisch psycholoog, doktor in de geneeskunde en de autoriteit in België als het om verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald.

Je kan in je eigen leven, of in je onmiddellijke omgeving, met ernstig verlies geconfronteerd worden: het overlijden van een geliefde, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte, verhuis of verlies van je job… Die verlieservaring gaat gepaard met gevoelens van rouw. Helaas bestaan rond rouw nog heel wat misverstanden. Want hoe moet dat dan, een groot verlies verwerken? “Verwerken” betekent dat het op een bepaald moment voorbij is, maar als je iemand of iets verliest die je dierbaar is, komt het gevoel van gemis terug op alle belangrijke momenten in je leven. Rouw gaat niet voorbij…

Tijdens deze boeiende sessie verkennen we de essentiële aspecten van ondersteuning en compassie in tijden van verlies. Of je nu een betrokken burger bent, een professionele hulpverlener, of iemand die zoekt naar steun in moeilijke tijden, deze lezing biedt waardevolle inzichten en praktisch advies.

Prijs: €5, gelieve vooraf te betalen.

Inschrijven doe je zo

  • Betaal €5 via deze payconiq code en vermeld duidelijk je naam bij de betaling.

  • Reserveer je plek via het inschrijfformulier.
  • Je inschrijving is compleet zodra je een bevestiging hebt ontvangen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze verrijkende avond!

In samenwerking met

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x