Relax & Yin yoga met Hanne

Relax & Yin yoga is een rustgevende en kalmerende vorm van yoga die zich richt op diepe ontspanning en het loslaten van spanning in het lichaam en de geest. Het combineert elementen van Yin yoga en ontspanningstechnieken om een diep gevoel van welzijn en herstel te bevorderen.

Deze les is de ideale manier om te resetten, grenzen te verkennen en los te laten! Zo leer je zacht en mild te zijn voor jezelf.

Relax & Yin yoga is geschikt voor mensen van alle leeftijden en elke fysieke gesteldheid, inclusief beginners. Het is vooral gunstig voor degenen die behoefte hebben aan een diepere ontspanning, het verminderen van stress en het bevorderen van herstel.

De voordelen van Relax & Yin yoga zijn het verminderen van stress, het vergroten van de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam, het versterken van de gewrichten en bindweefsels, het verbeteren van de circulatie, het kalmeren van de geest, het bevorderen van een diepe en herstellende slaap, en het bevorderen van een gevoel van balans en welzijn.

Elke dinsdagochtend om 9u30
Elke dinsdagavond om 19u45
Elke donderdagavond om 19u45
Om de twee weken op zaterdag om 11u
Er zijn 12 plaatsen beschikbaar

In Relax & Yin yoga worden langzame en zachte houdingen (asana's) gebruikt die voor langere tijd worden aangehouden, meestal tussen de 3 tot 5 minuten. Het doel is om diep in de bindweefsels en gewrichten te werken, waardoor ze worden gestimuleerd en geopend. Deze houdingen worden vaak ondersteund met behulp van props, zoals kussens, dekens of blokken, om comfort en ontspanning te bevorderen. De focus wordt gelegd op het bewust ontspannen van de spieren en het dieper ademhalen, waardoor er ruimte ontstaat voor de energie om vrijer te stromen door het lichaam. Het stimuleert het parasympathische zenuwstelsel, wat het lichaam helpt te kalmeren en stress te verminderen.

Deze yogastijl kan ook ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness bevatten om de ontspanning en het bewustzijn te verdiepen. Het is een uitnodiging om te vertragen, te observeren en diep te ontspannen, waardoor je weer in contact kunt komen met jezelf en een staat van innerlijke rust kunt bereiken.

Relax & Yin yoga met Hanne
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x