Podoloog Deurne

Op gezonde voet leven verhoogt je levenskwaliteit. Op zoek naar een loopganganalyse, steunzolen of medische pedicure? Bij onze podologen, dichtbij Deurne, kan je terecht voor al je problemen met jouw voeten, tenen en nagels. Bovendien is ons voetenteam gespecialiseerd in "hoogrisicovoeten.

✆ 013 66 66 55Maak een afspraak

Podoloog Deurne gezocht? Wist je dat podologen eigenlijk pedicure-specialisten bij uitstek zijn? Om dat beter te begrijpen zetten we even een en ander op een rijtje. Door zijn (haar) opleiding krijgt de podoloog (podologe) een heel ruime kennis en praktijk mee. Eén onderdeeltje ervan is alles wat met "medische pedicure" te maken heeft. Maar, de podoloog doet dat en zoveel meer...

Podoloog met holistische aanpak

Ondervind je problemen bij het bewegen? Dan is er vaak meer aan de hand dan louter een voetprobleem. Onze podoloog bekijkt het hele plaatje. In team werken zorgt er immers voor dat je als patiënt de beste zorg krijgt. De podologen in Medisch Thuis werken dan ook intens samen met de huisarts, de sportkeuringsarts, de kinesist, de beweegcoach, de diabeteseducator en de diabetoloog.

Maak een afspraak

Nagel- en voetverzorging (Medische pedicure)

Sukkel je met ingegroeide nagels, eelt, schimmelnagels, standafwijkingen van nagels? Onze podoloog helpt jou graag verder! Hij gaat op zoek naar de oorzaak, geeft advies en verhelpt het probleem met met de aangepaste, podologische, instrumentale techniek.

Heb je last van drukletsels? Ook dan helpt onze podoloog je graag verder! Ontlastende, siliconeorthesen kunnen zulke letsels verlichten of pijn vermijden. Ze worden op maat op jouw tenen aangepast.

De kennis en de expertise van een podoloog is uitgebreid. Wat velen niet weten is dat ook "medische pedicure" daartoe behoort. Voor een traditionele nagel- en voetverzorging kun je dus ook terecht bij onze podologen.

Maak een afspraak

Podoloog voor hoogrisicovoeten

De podologen in Medisch Thuis zijn daarenboven specialisten in "hoogrisicovoeten". Ben je reumapatiënt? Kankerpatiënt? Diabetespatiënt? Dan hebben je voeten een heel specifieke verzorging nodig.

De podologen hier hebben die expertise in huis. Johan is verbonden aan AZ Turnhout waar hij de zorg op zich neemt voor de grote probleempatiënten met diabetes. Ook Dennis volgde onder meer een gespecialiseerde opleiding voor mensen met diabetes. Beiden scholen zich voortdurend bij. Zo zijn ze op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en nieuwe technieken.

Maak een afspraak

Podoloog Deurne bij Medisch Thuis.

Meer dan een podoloog!

Podoloog Deurne gezocht? Een goed functionerend reptielenbrein is één van de fundamenten voor een goede veerkracht. Het team van Medisch Thuis, dichtbij Deurne, telt niet alleen podologen maar ook: artsen en psychologen, orthopedagogen, een hypnotherapeute, relatietherapeut, systeemcoach, systeemtherapeut, tabacologe, diabeteseducator, pijntherapeute, diëtiste, seksuologe, kinesitherapeute, lichaamstherapeute, medische hypnotherapeute, muziektherapeute, yogaleerkrachten en leerkrachten dans.

Kortom, Medisch Thuis gelooft in de intense samenwerking van diverse zorgverleners om elke patiënt die aanklopt zo goed mogelijk te helpen. Begrijp: Medisch Thuis houdt rekening met de veerkracht van mensen. Ook al ben je ziek, toch kun je gezond zijn. Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Wat dat “meer” kan zijn varieert volgens de individuele creativiteit.

✆ 013 66 66 55Afspraak maken binnen praktijk

Sport en bewegen

Op zoek naar professionele begeleiding als recreatief sporter? Aangepaste coaching nodig om terug fit te worden na ziekte of na een sportblessure? Nood aan begeleiding om op een gezonde manier weer te starten met bewegen? Bijvoorbeeld na een burn-out, een depressie, een traumatische ervaring...? Medisch Thuis heeft de expertise in huis. Ons centrum werkt immers vanuit de visie dat onze menselijke geest en ons lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam . Daarvoor gaan we. Daarvoor staan we. Daarvoor gaan we graag samen met jou op weg.

Afspraak maken bij team sport en bewegen

Interesse in een fit- of fitnesstraject?

Je kunt je ook al geheel vrijblijvend inschrijven voor een traject of een workshop. Wij geven je dan een seintje als jouw traject of workshop begint!

Inschrijven voor traject of workshop

Wie is Medisch Thuis?

De naam van ons centrum - “Medisch (t)Huis” - vat perfect onze visie en onze betrachting samen: een huiselijke en toegankelijke plek creëren voor patiënt en zorgverlener. Ons opzet is geslaagd, als mensen vanuit hun fysieke, mentale en sociale welbevinden hun eigen plaats binnen de maatschappij kunnen opnemen volgens hun mogelijkheden. Dat doen ze door hun eigen veerkracht te ontwikkelen, met de juiste ondersteuning en met de voor hen optimale gezondheid. Zo blijven ze actief in plaats van door ziekte of psychosociale problemen niet meer te functioneren in onze maatschappij.

Daarom geloven we in de kracht en de efficiëntie van een multidisciplinaire aanpak. Zo vormt ons centrum, dichtbij Deurne, een open omgeving die zich leent tot casemanagement, vorming en educatie, projectinitiatieven én een grotere betrokkenheid  van de patiënt. De huisartsenpraktijk blijft een eerstelijnscentrum met een belangrijke verantwoordelijkheid. Hij fungeert als een heel specifieke schakel binnen een coöperatief geheel. Dankzij dat samenwerkingsverband krijgt de individuele patiënt een optimale ondersteuning voor welzijn én gezondheid. Samen sterk: in team met de patiënt als partner.

Podoloog Deurne bij Medisch Thuis.

Podoloog Deurne

Contact

e-mail: info@medisch-thuis.be
telefoon: 013 66 66 55 (8 - 19u)

Telefoonhalfuurtje artsen

11.30 - 12 u.
16.30 - 17 u.

Openingsuren

maandag tot vrijdag: 7.30 - 19 u.
telefonische bereikbaarheid 8 -19 u.

Volg ons op Facebook of YouTube.

Podoloog Deurne
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x