Yin & Yang Flow yoga met Hanne

De combinatie van Yin en Yang in één les helpt bij het creëren van een balans tussen rust en activiteit, kracht en flexibiliteit, en stimulatie en ontspanning. Het stelt yogi's in staat om zowel de diepe ontspanning en verstilling van Yin yoga te ervaren als de energieke flow en kracht van Yang yoga.

Yin & Yang Flow Yoga is geschikt voor mensen van verschillende fitnessniveaus en kan worden aangepast aan individuele behoeften. Het biedt een holistische benadering van yoga, waarbij zowel het fysieke als het mentale aspect van de beoefening wordt aangesproken.

Elke dinsdag om 18u30
met Hanne Aerts
Er zijn 12 plaatsen beschikbaar

Yin & Yang Flow Yoga is een stijl van yoga die elementen combineert uit zowel de Yin yoga als de Yang yoga. Het is een dynamische en evenwichtige praktijk die gericht is op het stimuleren van zowel de zachte, rustgevende aspecten als de krachtige, actieve aspecten van het lichaam en de geest.

Yin yoga richt zich op het rekken en ontspannen van diepere lagen van bindweefsel, gewrichten en spieren door langdurig in houdingen te blijven. De houdingen worden meestal liggend of zittend beoefend en worden vaak langer vastgehouden, variërend van twee tot vijf minuten of zelfs langer. Het doel van Yin yoga is om spanning in het lichaam los te laten, de flexibiliteit te vergroten en een diepe ontspanning te bevorderen.

Yang yoga, aan de andere kant, omvat meer actieve, dynamische en krachtige houdingen. Het richt zich op het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. In Yang yoga worden houdingen vaak vloeiend en ritmisch uitgevoerd, waarbij de ademhaling wordt gekoppeld aan de bewegingen.

Yin & Yang Flow yoga met Hanne
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x