MEDISCH THUIS

workshops die werken

De lifecoach in Medisch Thuis organiseert regelmatig workshops rond Creativi-tijd en Positivi-tijd. Je brengt die tijd met anderen door. Dat alleen al werkt stimulerend en verbindend.

  • In een workshop Creativi-tijd krijg je de kans om op heel diverse manieren creatief bezig te zijn. Zo is er mindful kleuren en handlettering. Of je maakt inspiratiekaarten of een droombord.
  • In een workshop Positivi-tijd ga je op zoek naar positiviteit. Je werkt rond thema’s als geluk, dankbaarheid, loslaten, liefde etc.

Interesse voor de workshop creativiteit en positiviteit?Een vroedvrouw gebruikt de ruimte dan weer om workshops babymassage en mama time te organiseren.

  • Negen maanden leeft je baby in een cocon van veiligheid en geborgenheid. Het is belangrijk dat je kindje ook na zijn geboorte dat warme gevoel krijgt. Babymassage kan daar zeker bij helpen. Het stelt je pagadder op zijn gemak en zorgt voor een algemene ontspanning. Tegelijk laat het jou toe om al heel vroeg na de geboorte de huidhonger van je kleine schat te beantwoorden met je liefdevolle aandacht. Een positieve manier van woordloze communicatie, zeg maar. Het is aangetoond dat babymassage de neurologische, motorische en emotionele ontwikkeling van je baby stimuleert. Je kleine spruit masseren kan bovendien fysieke ongemakjes als darmkrampen of obstipatie verlichten.
    In de workshops krijg je tal van tips mee om van de babymassage een zalig verwenmomentje te maken voor jullie tweetjes.

Interesse voor een werkgroep babymassage?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x