Yoga-instructrice

VICKY TAYMANS


WERKUREN


Steeds op afspraak!

Binnenkort kan u zich via de vernieuwde website inschrijven om in kleine groepjes yoga-lessen te volgen.CONTACT INFO


013/66.66.55
Ik ben Vicky en gepassioneerd door dans en yoga. Sinds mijn kindertijd volgde ik balletlessen in verschillende dansscholen. Ik genoot mijn middelbare opleiding aan de Koninklijke balletschool Antwerpen, een goede leerschool voor persoonlijke discipline en het aanvoelen van de noodzaak tot lichamelijke rust bij topsport.

In 2012 begon ik mijn studies lichamelijke opvoeding, waar ik voor het eerst in contact kwam met yoga dankzij een gepassioneerde yogadocent. Na mijn studies besloot ik door Zuid-Oost Azië te reizen, waar mijn interesse voor yoga nog meer opgewekt werd.
Naast het geven van sportlessen zoals BBB, pilates, Zumba, e.a., zocht ik naar een bijkomende professionele uitdaging.

In 2016 voltooide ik een Ashtanga yogaopleiding in Antwerpen en later schoolde ik mezelf bij in andere yogavormen zoals yin, Hatha, Hot yoga & Vinyasa. Vervolgens was ik actief als docente bij o.a. Yoga Vida Geel en bij Viapura Westerlo.

Ik geniet er van om yoga te doceren gezien het een erg toegankelijke activiteit is, waar iedereen zijn eigen doelen kan nastreven. Als docent is het een leuke uitdaging om zich aan te passen aan de variëteit van de doelgroepen en wensen waarmee je in contact komt. Het allermooiste vind ik de persoonlijke vooruitgang die mensen zowel fysiek als mentaal boeken door yoga op regelmatige basis te beoefenen.


Binnenkort kan je via de nieuwe website je online inschrijven.

De yoga-lessen zullen doorgaan in het multidisciplinair eerstelijnscentrum Medisch Thuis , Borgtstraat 1 te Laakdal (aan het rondpunt!).


Medisch Huis 't Rondpunt trekt voluit de kaart van Positieve Gezondheid.

Geplande evenementen of workshops