Beweegcoach

STEF FRANSENWERKUREN

Steeds op afspraakCONTACT INFO


013/66.66.55
“Ik ben Stef Fransen en ik ben de beweegcoach bij’ MedischThuis’. Ik begeleid u naar uw sportieve doelen door u te helpen onder de vorm van personal coaching met adviezen die u tijdens uw dagelijks leven kan toepassen.

Wilt u gewicht verliezen? Of spiermassa vergroten? Misschien wilt u gewoon een professionele begeleiding tijdens het sporten zodat u zich elke dag goed in uw vel kan voelen en het meeste uit uw training kan halen ?

Ik help u graag om uw leven sportief te veranderen zodat u geen uitdaging uit de weg hoeft te gaan. En geen zorgen ik begeleid iedereen op zijn eigen niveau en altijd vanuit het gezondheidsstandpunt! Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten.

Ik wens u nog een sportieve dag!”


MEDISCHE FITNESS EN REVALIDATIE

Binnenkort kan u zich via de vernieuwde website ook inschrijven om in kleine groepjes in onze medische fitness-zaal uw conditie te verbeteren in een daartoe aangepast programma.

Deze sessies zullen doorgaan in het multidisciplinair eerstelijnscentrum Medisch Thuis, Borgtstraat 1 te Laakdal (aan het rondpunt tussen Klein- en Groot-Vorst).

Verdere info volgt nog!


Medisch Huis 't Rondpunt trekt voluit de kaart van Positieve Gezondheid.

Geplande evenementen of workshops