Psycholoog

FREDERIQUE STOCKMANS


UREN IN ONZE PRAKTIJK


Vrijdag 13 – 17 uCONTACT INFO


Frédérique Stockmans is klinisch psychologe. Je kan bij haar terecht voor individuele begeleiding en gesprekken.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Volwassenen (vanaf 20 jaar) kunnen bij mij terecht voor individuele begeleiding en ondersteuning rond verschillende thema’s en vragen. Meer specifiek ga ik graag aan de slag met ouderen (60+).

Het kan zijn dat je je de laatste tijd vaak angstig en nerveus voelt, of net leeg en futloos. Of je bent een belangrijk persoon in je leven verloren en je hebt het daar erg moeilijk mee. Misschien pieker je plots veel of ben je onzeker over jezelf. Met een hele reeks vragen ben je dus welkom bij mij. Soms kan het leven zwaar en complex zijn, maar het kan dan helpen om er met iemand over te praten. Zo worden je emoties gedeeld en hoef je jouw problemen niet alleen te dragen!

Omdat het niet gemakkelijk is om bij “een vreemde” te vertellen over je gevoelens en gedachten, vertel ik je hier ook wat over mij en wat je kan verwachten: Ik ben een rustig en zorgzaam persoon, die met veel bewondering luistert naar het levensverhaal van mensen. Het is voor mij van groot belang dat we een goede vertrouwensrelatie opbouwen, zodat je jezelf volledig kunt openstellen. Ik zal je daarbij alle ruimte geven om te spreken over de moeilijke dingen. Daarnaast zetten we ook samen in op jouw krachten en sterktes.


Consultatie?
Ze is in de praktijk op vrijdagnamiddag (13u-17u).

Werkwijze?
U kan een afspraak maken via het medisch secretariaat of via
frederique.psychologe@gmail.com

Tarieven?
50 euro/individueel gesprek
Duurtijd gesprek: 50 minuten
Tussenkomst van mutualiteit is mogelijk maar is afhankelijk van de mutualiteit.


Over Frédérique Stockmans

CURRICULUM VITAE

  • Werkervaring en opleidingen

Opleiding master klinische en gezondheidspsychologie (met masterstage in PZ Sint-Annendael te Diest op de opname afdeling voor ouderen en de ambulante consultatiedienst De Veste)

Aangesloten bij psychologencommissie (erkenningsnummer: 942126861)

Visum en erkenning klinische psychologie (visumnummer: 307273)

Medisch Huis 't Rondpunt trekt voluit de kaart van Positieve Gezondheid.

Geplande evenementen of workshops