Psycholoog

CHARLOTTE VAN NUFFELEN


UREN IN ONZE PRAKTIJK


Zaterdag   9u – 13uCONTACT INFO


Charlotte Van Nuffelen is klinisch psychologe en systeemtherapeute in opleiding. Je kan bij haar terecht voor begeleiding van koppels of gezinnen en voor individuele gesprekken.

KOPPELS OF GEZINNEN

Charlotte gaat specifiek aan de slag met koppels of gezinnen met relationele zorgen zoals relatieproblemen, communicatieproblemen, het verlangen naar verbinding, echtscheidingsproblemen, …


INDIVIDUELE GESPREKKEN

U kan bij haar terecht voor (individuele) gesprekken (jongvolwassenen en volwassenen) rond relationele thema’s zoals ouder-kind-relatie, broer-zus-relatie, hechting, …

Consultatie?
Ze is in de praktijk op zaterdagvoormiddag (9u-13u).

Werkwijze?
U kan een afspraak maken via het medisch secretariaat of rechtstreeks op het nummer 0468/19 16 99 of charlotte_vannuffelen@hotmail.com.

Tarieven?
50 euro/individueel gesprek, 55 euro/systeemgesprek.
Duurtijd gesprek: 50 minuten – 60 minuten
Tussenkomst van mutualiteit is mogelijk maar is afhankelijk van de mutualiteit.


Over Charlotte Van Nuffelen

CURRICULUM VITAE

  • Werkervaring en opleidingen

Charlotte (1992) studeerde af als klinisch en gezondheidspsychologe aan de KU Leuven (2018). Ze is werkzaam als teamcoördinator en psycholoog bij Team Buiten-ge-WOON van het Netwerk GGZ Kempen. Dit team richt zich op zorgmijdende mensen die sociaal huren. In 2017 liep Charlotte haar therapeutische stage in het UPC Kortenberg op de afdeling voor jongvolwassenen met een psychotische kwetsbaarheid. Verder paste zij differentiaal diagnostische technieken toe op diezelfde afdeling, alsook op een afdeling voor ouderen. Charlotte volgt momenteel de opleiding ‘Relatie- Gezins- en Systeempsychotherapie bij IPRR (Mechelen). Ze is erkend door de psychologencommissie (erkenningsnr. 922124286).

Medisch Huis 't Rondpunt trekt voluit de kaart van Positieve Gezondheid.

Geplande evenementen of workshops