Vroedvrouw en lactatiekundige, werkzaam in het vroedvrouwenteam Lief Leven

ANNIKA VERPOORTEN


WERKUREN


dinsdag 16-18u


WERKWIJZE


duur sessie:
– kennismakingsgesprek: 60 min
– vervolgconsult: 30 min

kostprijs per sessie: 25€ (eenmalige kost van 75€ bij de opstart voor onze medische materialen en werking te garanderen)


CONTACT INFO


Annika Verpoorten & team Lief Leven

Hallo,

Als we tegen kennissen vertellen dat we vroedvrouw zijn, krijgen we vaak te horen dat dit toch wel een heel mooi beroep is. Uiteraard antwoorden we hier volmondig JA op!

​Samen met mijn vroedvrouwenteam Lief Leven zijn we er voor jou. We zijn niet degene die jullie verhaal bepalen maar begeleiden jullie zodat jullie zelf jullie verhaal kunnen maken. Jullie bepalen zelf wat jullie willen en wij helpen jullie dit uit te voeren. Jullie wensen bepalen onze zorg en hulp.

​Jullie gezin staat centraal!

​En dat is nu net wat er voor zorgt dat wij graag vroedvrouw zijn! In het begin zijn ouders nog wat onzeker, maar na verloop van tijd zien we hen groeien tot zelfverzekerde ouders die durven vertrouwen op hun gevoel!

​Daarom zijn wij er voor alle ouders en gezinnen! Ook kwetsbare gezinnen kunnen bij ons terecht voor begeleiding. Samen zoeken we naar een manier om onze zorg betaalbaar te maken, zelfs als dit betekent dat we kosten moeten laten weg vallen.

Vragen staat vrij!

Jullie kunnen altijd bij ons terecht met vragen ivm zwangerschapswens, de zwangerschap in al haar facetten, de arbeid, de bevalling, borstvoeding en de kraamperiode. We zeggen niet hoe het moet, maar reiken handvatten en informatie aan, waarmee jullie aan de slag gaan. Jullie keuzes staan centraal en jullie behouden de regie.


MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Over Annika Verpoorten

CURRICULUM VITAE

  • Werkervaring
  • Opleidingen

Vroedvrouw bij Lief Leven

  • BA vroedkunde
  • voorschrijfrecht
  • PG lactatiekundige
  • IBCLC
  • draagconsulente

Medisch Huis 't Rondpunt trekt voluit de kaart van Positieve Gezondheid.

Geplande evenementen of workshops