Morning Flow yoga met Hanne

Morning Flow yoga is een specifieke stijl van yoga die gericht is op het starten van je dag met een positieve en energieke mindset. Het is een dynamische en vloeiende yogapraktijk die ontworpen is om je lichaam en geest wakker te maken, je energieniveau te verhogen en je klaar te maken voor de dag die voor je ligt. Regelmatig je matje uitrollen brengt meer balans in je leven en minder stress! 

Iedereen is welkom!

Morning Flow yoga is een mix van zachte bewegen (flows), ademhalingsoefeningen en rustige houdingen.  We streven naar ontspanning en bewegen op het tempo van onze ademhaling. Zittende, liggende en staande houdingen wisselen elkaar af.  Elke les is creatief en doordacht opgebouwd. Stap voor stap bouwen we aan een sterker en soepeler lichaam.

Elke donderdagochtend
om 10u
Om de twee weken
op zaterdag om 10u30
Om de twee weken
op woensdag om 10u
met Hanne Aerts
Er zijn 12 plaatsen beschikbaar

Tijdens een Morning Flow yogales worden typisch een reeks houdingen (asana's) op een vloeiende manier aan elkaar gekoppeld, gesynchroniseerd met de ademhaling. De sequentie van houdingen kan variëren, maar de focus ligt vaak op het opwarmen en versterken van het lichaam, het verbeteren van de flexibiliteit en het vergroten van de bloedcirculatie.

Morning Flow yoga kan ook elementen van ademhalingsoefeningen (pranayama), meditatie en affirmaties bevatten. Dit helpt bij het versterken van je mentale focus, het creëren van innerlijke rust en het cultiveren van een positieve mindset voor de rest van de dag.

Deze vorm van yoga is over het algemeen toegankelijk voor yogabeoefenaars van verschillende niveaus, maar het kan iets meer fysieke inspanning vereisen in vergelijking met andere zachtere yogastijlen.

De voordelen van Morning Flow yoga zijn onder andere het bevorderen van alertheid, het verhogen van de energie, het verminderen van ochtendstijfheid, het verbeteren van de concentratie, het verlichten van stress en het creëren van een gevoel van balans en welzijn aan het begin van de dag.

Morning Flow yoga met Hanne
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x