MEDISCH THUIS

Lieselotte Ronse

Hallo. Ik ben Lieselotte. Met mijn diploma als Master in de Muziektherapie ben ik al ruim 16 jaar aan het werk. In diverse milieus en met uiteenlopende doelgroepen. In de ouderenzorg in het bijzonder bouwde ik een rijke ervaring uit.

Muziek is een universele taal. Krachtig. Ze raakt en beroert. Ze zet in beweging, zonder woorden. 

muziek en muziektherapie

Muziek kan de poort openen naar jouw belevingswereld. Zelfs als of misschien net op het moment dat woorden tekortschieten. Daarom maakt muziektherapie het mogelijk om authentiek te communiceren met jezelf en met de ander.

Muziektherapie veronderstelt geen muzikale voorkennis. Je mag improviseren en experimenteren met verschillende instrumenten en/of je stem. Via muzikale spelvormen leren we mekaar kennen en gaan we samen op weg.

voor wie

Het zijn heel uiteenlopende problemen waarvoor muziektherapie betekenisvol kan zijn. Je wilt bijvoorbeeld meer vertrouwen krijgen in jezelf. Je botst telkens weer op dezelfde moeilijkheden. Je hebt verdriet waar je geen blijf mee weet. Je hebt autisme. Je zit in de palliatieve fase van je leven en wilt nog zoveel mogelijk kwaliteit.

Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen is van harte welkom. Op muziektherapie staat echt geen leeftijd. Samen gaan we op muzikaal pad, op zoek naar oplossingen. Om jouw sterktes en talenten te ontdekken en te stimuleren. Om jouw levenskwaliteit te verbeteren. Om jou persoonlijk te laten groeien. Dat gebeurt op een warme, menselijke en betrokken manier. Altijd sta “jij” centraal.

Klinkt als muziek in de oren, toch? Ik zie ernaar uit om jou te ontmoeten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x