MEDISCH THUIS

Christel Delva

Hallo. Ik ben Christel.
Als orthopedagogisch gezinsondersteuner help ik kinderen, jongeren en ouders die vastgelopen zijn op hun levenspad. Vastgelopen in zichzelf, in hun relatie met elkaar. Samen met hen ga ik op weg en leer hun

  • hoe ze weer vaste grond onder de voeten kunnen krijgen
  • hoe ze patronen kunnen doorbreken
  • hoe ze de struikelblokken kunnen wegwerken

Door het verleggen van die ene steen zal de stroom nooit meer dezelfde weg opgaan.

Individueel of als gezin?

Je klopt aan als individu uiteraard. Maar om mogelijkheden te ontdekken en stilaan tot verandering te komen, verken ik je verbondenheid met je omgeving. Het kan zinvol zijn om je partner of andere leden van het gezin mee uit te nodigen voor de gesprekken. Uiteraard, altijd in overleg met jou.

Ben je als gezin even de pedalen kwijt? Ruzie verziekt de relaties. In het nieuw samengesteld gezin wil een samenleven in harmonie maar niet lukken. Als ouder merk je dat je kind signalen geeft, maar weet je niet direct hoe daarop te reageren.
Samen komen we erachter wat eigenlijk allemaal speelt. Een boeiende reis, maar best ook een complexe. Hoe dan ook, samen komen we eruit.

Je merkt dat ik hier even alleen sta samen met mijn collega Greet. Wij maken nochtans gewoon deel uit van het team van paramedici. Dat we toch even apart worden gezet, komt omdat ik samen met haar zorg voor een eerste kennismaking (een intake). Je komt dus bij ons terecht met je concrete hulpvraag. We luisteren naar jouw verhaal. Samen met jou tekenen we een traject uit dat je op weg kan zetten. En in aansluiting gaan we op zoek naar wie van ons team jou daarbij het best kan helpen. Alles gebeurt dus van bij het begin in overleg met jou!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x